راهنما خرید و نگهداری تشک

راهنما خرید و نگهداری تشک

برای خرید تشک مناسب با یک حساب سر انگشتی می‌توان دریافت که ما نزدیک به یک سوم از عمر خود را می‌خوابیم. پس به همان اندازه که در انتخاب لوازم منزل مانند ماشين لباسشویی، يخچال، مبلمان و… حساسیت داریم باید به فکر یک تشک مناسب و استاندارد برای یک خواب راحت باشیم. بخاطر اينكه اگر اين لوازم از برند معتبر يا باكيفيت نباشند فقط خوب كار نميكنند يا ماندگاري كمي دارند، اما اگر تشك نا مناسب باشد به تدريج چنان آسيبی به سلامت جسم ما وارد مي كند كه ديگر با هيچ پولي هم نميتوان سلامتي را برگرداند.
بعد از مشخص کردن سایز تشک که بر اساس سایز تخت و فضای موجود در منزل درنظر گرفته می‌شود، نرمی و سختی تشک مهم‌ترین عامل است.
برای بسیاری از خریداران تشک این سؤال مطرح است که تشک‌های نرم استانداردتر هستند یا تشک‌های سخت؟ نرمی بیش از حد یا سختی زیاد تشک به هیچ وجه تضمین‌کننده سلامتی و راحتی شما در هنگام خواب نیست.در واقع آنچه بیش از نرمی یا سختی تشک باید مد نظر قرار گیرد پشتیبانی کامل از بدن شما در هنگام خوابیدن است. به بیان ساده بدن ما در هنگام خواب نقاط فشاری دارد که از طریق آنها به تشک نیرو وارد می‌کند. از مهم‌ترین نقاط فشار می‌توان به سر شانه ها ،باسن، سر و کتف‌ها وپهلو اشاره کرد. میزان نرمی یا سختی تشک باید به‌اندازه‌ای باشد که این نقاط فشار در وضعیت صحیح خود قرار گیرند و بالاتر یا پایین‌تر از حالت استاندارد نباشند.
شاید اطلاع نداشته باشید که سن در انتخاب نرمی و سختی تشک بسیار اهمیت دارد. نکته بعدی وزن مصرف کننده است، تشک ها با تحمل وزن های متفاوتی ساخته شده اند و این نکته در دوام تشک نیز بسیار اهمیت دارد.
نکته بعدی مشکلات ستون فقرات و ناهنجاری های آناتومیک می باشد که باید در هنگام خرید در نظر گرفته شود.بعد از مشخص کردن سایز تشک که بر اساس سایز تخت و فضای موجود در منزل درنظر گرفته می‌شود، نرمی و سختی تشک مهم‌ترین عامل است.
برای بسیاری از خریداران تشک این سؤال مطرح است که تشک‌های نرم استانداردتر هستند یا تشک‌های سخت؟ نرمی بیش از حد یا سختی زیاد تشک به هیچ وجه تضمین‌کننده سلامتی و راحتی شما در هنگام خواب نیست.

مطلب پیشنهادی  10 نکته که هنگام خرید تشک فنری باید رعایت شود

در واقع آنچه بیش از نرمی یا سختی تشک باید مدنظر قرار گیرد پشتیبانی کامل از بدن شما در هنگام خوابیدن است. به بیان ساده بدن ما در هنگام خواب نقاط فشاری دارد که از طریق آنها به تشک نیرو وارد می کند. از مهمترین نقاط فشار میتوان به سرشانه ها، باسن، سر و کتف ها و پلو اشاره کرد. میزان نرمی یا سختی تشک باید به اندازه ای باشد که این نقاط فشار در وضعیت صحیح خود قرار گیرند و بالاتر یا پایین تر از حالت استاندارد نباشند.

شاید اطلاع نداشته باشید که سن در انتخاب نرمی و سختی تشک بسیار اهمیت دارد. نکته بعدی وزن مصرف کننده است، تشک ها با تحمل وزن های متفاوتی ساخته شده اند و این نکته در دوام تشک نیز بسیار اهمیت دارد. نکته بعدی مشکل ستون فقرات و ناهنجاری های آناتومیک می باشد که باید در هنگام خرید در نظر گرفته شود.

راهنما نگهداری

اولین گام در جهت تمیز کردن تشک جارو کشیدن آن است برای اینکار ابتدا ملحفه‌ها را از روی تشک برداشته و روی تشک را جاروبرقی بکشید و برای کناره‌های تشک از لوله جاروبرقی استفاده نمایید.
گام بعدی در جهت تمیز کردن تشک از بین بردن لکه مرطوبی است که قسمتی از تشک شما را زرد می‌کند باید دقت کنید برای از بین بردن لکه زرد روی تشک فورا آن را پاک کنید و نگذارید خشک شود.
در این روش از تمیز کردن تشک شما می توانید با تهیه یک محلول به راحتی شستن تشک در منزل خود را انجام دهید. برای اینکار باید ۲قاشق غذاخوری پراکسید هیدروژن را با یک قاشق غذاخوری مایع ظرفشوری و ۳قاشق غذاخوری جوش شیرین در یک کاسه خوب هم بزنید تا کف کند یک مسواک را بردارید و به کف آغشته کنید و روی لکه بکشید به همین راحتی به جواب چطور تشک را تمیز کنیم؟ رسیدید. برای از بین بردن لکه تشک کافی است مقداری لکه‌بر را روی پارچه تمیز ریخته و روی لکه بکشید و بعد از ۱۵ دقیقه با یک پارچه تمیز و مرطوب دیگر آن را تمیز کنید. به همین سادگی متوجه شدید چطور تشک را تمیز کنیم؟
برای از بین بردن بوی بد تشک کافی است مقداری جوش شیرین را روی تشک ریخته و به مدت نیم ساعت اجازه دهید جوش شیرین بوی بد تشک را به خود جذب کند و سپس با جارو برقی جوش شیرین را از روی تشک جارو کنید. کافی است تشک خود را در هوای آزاد قرار دهید این کار باعث از بین رفتن رطوبت باقی مانده در تشک می‌شود در نتیجه از احتمال بو گرفتن آن جلوگیری می‌کند. هم چنین می‌توانید پرده‌ها را در روز کنار بزنید چرا که اشعه‌های UV خورشید، باکتری‌ها را می‌کشد بوی بیشتری را از بین می‌برند و تشک را سریع تر خشک می‌کند.

مطلب پیشنهادی  راهنمای خرید تشک مخصوص کودکان | تاثیرات آن در رشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *